نتایج یک نظر سنجی در انگلستان: حزب کارگر پیشی گرفت-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

نتایج یک نظر سنجی در انگلستان: حزب کارگر پیشی گرفت

نتایج یک نظرسنجی جدید در انگلیس نشان می‌دهد که محبوبیت حزب کارگر افزایش یافته و نسبت به حزب حاکم محافظه کار از برتری ۱۸ درصدی در میان رای‌دهندگان برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ این نظرسنجی توسط موسسه «اپینیوم ریسرچ» انجام شده و نتایج آن شنبه منتشر شد.

بر اساس نتایج آن، حزب کارگر در انتخابات سال جاری میلادی ۴۳ درصد آرا و حزب محافظه‌کار ۲۵ درصد آرا را به دست خواهند آورد که از برتری ۱۸ درصدی حزب کارگر حکایت دارد.

نظرسنجی پیشین این موسسه از فاصله ۱۶ حزب کارگر نسبت به محافظه‌کاران خبر می‌داد، اما اکنون این فاصله افزایش یافته است.

بنا بر اعلام اپینیوم ریسرچ، این نظرسنجی از ۱۵ تا ۱۷ می (۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت) انجام شد و دیدگاه‌ها ۲ هزار و ۲۹ رای‌دهنده انگلیسی به طور آنلاین پرسیده شد.

نتایج نظرسنجی یوگاو که برای روزنامه تایمز انجام و ۹ روز پیش منتشر شد، از برتری ۳۰ درصدی حزب کارگر نسبت به محافظه‌کاران حکایت داشت.

محافظه‌کاران از سال ۲۰۱۰ در قدرت حضور دارند و همه‌پرسی خروج از اتحادیه اروپا و جنجال‌ها بر سر نحوه مدیریت همه‌گیری کرونا از مهم‌ترین شاخصه‌های دوره حاکمیت محافظه‌کاران تا به امروز است. انگلیس در این دوره پنج نخست وزیر داشته است.

ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس و «کی‌یر استارمر» رهبر حزب کارگر در مواضع سیاسی خود که معطوف به مبارزات انتخاباتی پارلمان این کشور است، مسائل اقتصادی را در اولویت قرار داده‌اند.

نتایج نظرسنجی اپینیوم ریسرچ نشان می‌دهد که سیاست‌های اقتصادی حزب کارگر خصوصا در مورد بهبود خدمات عمومی و نحوه مدیریت امور اقتصادی با اقبال رای‌دهندگان مواجه شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر